RIDNING

VANLIGA TURER:

Vi arrangerar ridning året runt med lugna, vakna och trygga hästar i de vackra omgivningarna runt  gården i Vamsta. Lederna går i en underbart vacker miljö längs gärdsgårdar, genom ekbackar, fina skogar, vattendrag och fornminnen. Efter turen samlas vi för gemensam fika.


Vigelsboturer: 2-3 juli, 6-7 augusti

Dag 1:
Vi träffas på gården i Vamsta kl 9:00. Vi rider längs gamla kyrkstigen vidare ut i den upplänska naturen. Vi stannar längs vägen för lunchmacka och fika. Vi passerar Krapelåsens skogar samt Vigelsbo gruvor, för att slutligen komma fram till gården i Vigelsbo. Väl framme finns möjlighet till bastu och badtunna. Därefter njuter vi av en lång härlig middag tillsammans, dryck ingår.


Dag 2: Efter intagen frukost görs hästarna i ordning för återritten. Denna gång rider vi genom Berkinge till Åsjön där vi stannar för lunchmacka och fika. Väl åter på gården i Vamsta avslutas turen med gemensam fika.


Pris 5 200 kr


Bruksturer i Uppland: 18-19 juni, 16-17 juli, 20-21 augusti

Övernattning i bruksmiljö

Dag 1: Vi träffas på gården i Vamsta kl 8:30. Rider gamla kyrkstigen mot Berkinge bruk. Där stannar vi för lunch vid Berkinge badet. Vi njuter av sjön (kanske ta ett dopp) ,bruksmiljön och dess historia. Ridturen fortsätter via Åsjön mot Forsmark. Övernattning och 2 rätters middag i Forsmarks bruk. Varför inte basta och ta ett bad i bruksdammen, för att mjuka upp trötta ridmuskler.

Middag på Forsmarks Wärdshus kl 18:30. (Dryck tillkommer)

 

Dag 2:

Frukost på Wärdshuset kl 7:30. Därefter rider vi mot Åsjön där vi stannar för fika. Rider vidare till Berkinge Bruk för lunch. Ritten fortsätter längs Bärkinge sjön.

Åter i Vamsta ca kl 16:00.


Pris 5 200kr

 

 MINDFULNESS OCH RIDNING

Heldag med start kl. 9.00. Dagen inleds med teori och praktik där du får lära dig verktyg att slappna av i den stressiga vardagen och vara i nuet. På eftermiddagen tar vi en ridtur tillsammans i den vackra naturen då vi får nytta av vad vi lärt oss under förmiddagen. Fika och lunch ingår.

Ordnas för mellan 6-13 personer.


DATUM: Efter överenskommelse.


Pris: 3 000 kr/pers

 

 

SKRÄDDARSYDDA PAKET:

Vi har även möjlighet att skräddarsy turer och olika arrangemang för något större grupper. Kontakta oss med dina önskemål så hjälps vi åt!

 

VÅRA TURER:

2 timmar + fika: 750 kr/pers

Heldag inkl. lunch och fika: 1850 kr/pers

 

 

KÖP KLIPPKORT:

(Gäller för tur-eller paddok-ridning)

4 st ridningar inkl. fika: 1750 kr/pers

8 st ridningar inkl. fika: 3200 kr/pers

 

 

ALLMÄNT:

Våra kunder är försäkrade, men all ridning

sker på egen risk.

 

Vid eventuellt förhinder avboka din tur i god tid,

helst 24 timmar innan avsatt tid, annars debiteras avgiften.

 

Minimiålder är 10 år men undantag kan göras

för barn med god ridvana.

 

Maximal vikt för ryttare är 90 kg.

 

Hjälmar i olika storlekar finns att låna.

 

Klä dig bekvämt och efter väder.

 

Passa även på att besöka

http://www.visitforsmark.se

för flera aktiviteter.

 

Boende: https://www.facebook.com/Topptorp/